jueves, 23 de abril de 2020

Kolbasa salato


Kolbassalato.jpg
Kolbasa salato
Energio

Kolbasa salato
(por tri personoj)

IngrediencojRedakti


  • 250-300g da diversaj kolbasaj tranĉaĵoj
  • 50g da tranĉita fromaĝo
  • 1/2 de cepeto
  • 75g da kukumoj
  • 1/2 de malgranda pomo
marinaĵo: 
  • po supk. da salatkremo, keĉupo, kafkremo
  • 1/2 kul. da mustardo
  • sukero.

KuiradoRedakti


Distranĉu la tranĉaĵojn de kolbasoj kaj fromaĝoj en striojn, distranĉu la cepon, kukumojn kaj pomon en malgrandajn kubutojn. Poste ĉion miksu. Kirlu la marinaĵon kaj donu ĝin al la salato, denove miksu ĉion. Fine prove gustumu la salaton kaj spicu per sukero.

KonsiloRedakti


Bonan apetiton!
Dorothea Kaiser

>>

https://eo.m.wikibooks.org/wiki/Kuirlibro:Kolbasa_salato

No hay comentarios:

Publicar un comentario